Gizlilik ve Güvenlik

Bu gizlilik bildirimi fourline.com.tr internet sitesinin veri toplama ve kullanmalarına dair bilgiler içerir. Bu siteye erişmeniz gizlilik bildirimini ilkelerini kabul ettiğinizi gösterir. Sitemizde istenen kişisel bilgiler hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme ve iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. Topladığımız bilgiler adınız, soyadınız, iletişim bilgileriniz, adresiniz gibi bilgiler olabilmektedir.

Ayrıca internet sitemize erişim için kullandığınız servis sağlayıcı adı IP adresi, siteye erişim tarih ve saatleriniz, eriştiğiniz sayfalar gibi bilgiler toplanarak sitemizin iyileştirilmesi sitemizin analizi ve yönetilmesi için değerlendirilebilir. İnternet sitemizde Alıcı (İnternet sitemizi kullanan kişi veya kuruluş bir diğer ifadeyle üye) tarafından oluşturulan üyelik bilgileri 3. kişi veya kuruluşlarla paylaşılmayacaktır.

Üyelik bilgileri sadece üye tarafından ulaşılabilir ve değiştirilebilir. Üyelik bilgilerinizi üyelik giriş bilgilerinizi güvenli bir şekilde korumanız tavsiye edilir. İnternet sitemizde alışveriş için kullanılan kredi kartı bilgileri saklanmaz ve depolanmaz. Güvenlik ön planda tutulur.

Her türlü kredi kartı bilgileriniz sistem tarafından şifrelenerek korunur. Bu bilgiler sadece alışveriş sürecinde verdiğiniz talimatlar nezdinde kullanılır. Alışveriş sırasında verdiğiniz bilgiler SSL protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır.

Kartın kullanıma uygunluğu ile beraber alışveriş süreci devam ederek sonuçlandırılır. Kredi kartı ile ilgili bilgiler sistemimiz tarafından görüntülenmez ve saklanmaz. Böylelikle üçüncü şahısların bilgileri ele geçirmesi engellenmiş olur.